söndag, april 29, 2007

Lycklig!!!!

En text till dig käre vän! :D

Jag är så lycklig att jag har dig :)
Livet gör allt lättare:)
Att finna kärlek till en vän som dig är helt fantastikst:D
Du skall bara veta mitt leende på denna bilden är äkta:)
Kan man vara annat än överlycklig när man har dig här på Väästkusten? svaret ät nej :D

Utan dig hade jag inte överlevt!
Allt du gett mig är så himla underbart:D
Du har räddat mig, du gjorde så jag fick kontakt med Anna!!

Friends Forever Karin och Therese <3333

Älskar dig vännen, nu och färalltid i mitt hjärta!!



Trötter :D jag tar till mig det du skriver :D du är bäst:D love you girl :D

torsdag, april 26, 2007

vart är mitt självförtroende?

Svara nu!!
Har inget å kommer väl alltid vara utan som mitt liv ser ut.
Jag har inte något bra liv....
vill vara glad men hur lätt är det i detta land??

onsdag, april 18, 2007

Trötter...................

Att jag överlever dagarna, jag är så jävla trött när jag kommer hem att jag knappt orkar sitta på msn. Men får visa livstecken iaf. Jag lever men mår inte såbra just nu, har bestämt mig att återigen leva i min egna värld några dagar.
Det är psyksikt påfrestande mitt liv just nu.
men visar livs tecken nu.
ha det.
Kram

söndag, april 15, 2007

Vilken härlig lördag :) (14/4-07)


Hej Hej :)
Nu har jag äntligen återkommit till denna bloggen :) Mår så mycket bättre igen :) Skönt att känna glädjen och energin igen :) Hehe skall berätta om min helg nu eller iaf lördagen, jag har varit i GBG och träffat den underbarste kille jag någonsin fått kontakt med:) Men innan Niclas kom in med sitt tåg skulle jag träffa min kompis My :) Jag var inne i GBG lagom till klockan 11 där jag skulle möta My vid drottningtorget :) Det var inga som helst problem att hitta henne, vi hade lite drygt 1 timme på oss, vi gick runt lite och My beställde en Milkshake som såg god ut men jag ville inte ha någon eftersom att jag hade ont i huvudet. Denna timmen gick för fort, men jag lovar att vi kommer att ses igen My! du är en härlig tjej med fin personlighet :)
Hade lite svårt att ta farväl av henne så jag fick springa till Centralstationen för att hinna lagom till Niclas tåg, vilken tur jag hade att tåget kom in på spår 5 :D Hehe när jag kom springade kom tåget inrullande, fick gå henom halva perrongen innan jag såg DIG hehe :) Nu träffades vi återigen :)
Denna härliga och varma försommar dag inledde vi med en glass utanför Göteborgs Operan, gud v skönt det var att sitta där, det var nästan det ända stället det fläcktade gott på :) Vi satt väl där ett tag och pratade mycket, sedan gick vi in mot Nordstan för att ta en snabbtitt på Cleas Ohlsson och Åhlens men jag hittade inte det jag letade efter hehe.
Sedan var vi smarta nog och gå tillbaka till Centralen och kollade upp bussar och tåg hem för oss båda. Efter det satte vi fart uppåt Kungsports platsen men en sådann här dag gick det väldigt segt det var så varmt:/ Vi satte oss vid kanalen hehe och snackade igen, vad vi gjorde av dagen vet inte jag men det tog en bra stund för oss att komma till Avenyn. När vi väl var där tog vi in på resturangen och åt oxfile med pommes å sås:) MUMS va gott det var.
Efter maten så begedde vi oss mot Liseberg fast vi gick via heden, det var så varmt det var nästan outhärdligt ibland, men till mässan kom vi iaf :)
Sedan fortsatte vi uppför en jävla trappa hur många steg det var på den minns jag inte men tror vi kom fram till att det var runt 100 trappsteg, MÖR MÖR MÖR när jag väl var uppe haha.
Efter den utmaningen kom vi fram till GBG universitet och där satte vi oss på gräsmattan ett bra tag, vi gjorde var sin film om våran dag här i GBG :)
Sedan var vi tvunga att bege oss mot Centralen igen men vi gick via teater ditrikten i stan:) hehe statsteaten och allt annat kul :)
Hann med nöd och näppe även visa honom affärsgatan men den var stängd när vi passerade, är nog glad för det, för att gå och trängas med en massa människor när det redan är kokande varmt ute var inget jag ville göra.
Väl inne på Centralen igen så köpte vi lite hamburgare så att han kunde ha med sig det på tåget hem mot Tumba igen :)
Vart dessa 6 timmarna tog vägen har jag inte en aning om.
Men en sak skall sägas roligare än vad vi hade igår går bara inte att få!!!
DET var roligare denna gången än förra eftersom att vi denna gången känd varandra mycket bättre :) Detta får vi definitivt göra om igen vännen :) SÅ HIMLA KUL jag hade, njöt av varenda sekund av denna Lördag!
Tack så himla mycket älskade vän!
Älskar din vännen min!
Kram Kram en överlycklig Karin!


söndag, april 08, 2007

.....................................................

Jag hänvisar till min lunarblogg, kommer nog skriva där ett tag vill inte att det jag skriver just nu skall publiceras på denna bloggen.
jag lever vare sig jag vill eller inte, men mitt riktiga liv får ni följa i min lunardagbok.

fredag, april 06, 2007

Glad Påsk

Japp Glad påsk.
Hoppas att ni har det bra.
Vet inte vad jag skall säga:S
Idag nej skall inte tänka jag klarar inte det :/
Nopp fan fan fan.
Också skall självklart LHC förlora med :/
Är inte ngt bra så blir allt sämre när ni förlorar, men ni spelade trotts allt bra,
att jag överlever, tacka mormor, tack att du kom. ÄLSKAR DIG<3

onsdag, april 04, 2007

Linköping spelade skiten ur MoDo Hockey :)


Stjärnorna i Linköping har spelat skiten ur MoDo Hockey!!

Yes! haha första perioden var ganska tråkig inga mål men LHC dominans.

Sedan börjar det roliga :) LHC gör mål Fredrik Emwall, efter det målet kunde Linköping spela sitt eget spel och gjorde det jävligt bra :) total dominans:)
Vid Linköpings 2-0 mål så tappade MoDo Keepern klubban och Niklas Persson gjorde mål :) 3-0 kom oxå Joakim Eriksson på styrning på Junlands skott :)

I sista perioden kom 3-1 mål Haha Hasse Jonsson sköt från egen blå och Stana släppte in den kan skratta åt det i efterhand, men just då var jag inte så glad.
Men 17 sekunder efter det målet kom matchens MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL Andreas Holmqvist snurrade upp hela försvaret å satte pucken i mål! Lycka Lycka!
Sedan fortsatte det bara 5-1 kom med Sami Torkki på ett 2 mot 1 läge!

Nu leder vi med 1-0 håll i det nu snälla!
underbart å få se en match direkt ifrån Cloetta Center, hade jag vart där hade jag stortrivs, vilken härlig stämmning, det råder hockeyfeber i Östergötland!!

det var ett fullsatt cloetta center 8 500 fick se hockey för pengarna ett LHC med självförtroende, allt går med laget!

JAG ÄR EN STOLT LHC SUPPORTER!!

DOMSJÖ eller ÖVIK som ni vill nästa å seger med 3-1 till Linköping, det skulle vara ett drömsenarie!!!:D

ha det bra!!!

tisdag, april 03, 2007

Jaha ja, bra på att hålla saker inom mig?


Hej Hej, vet inte vad jag skall skriva på denna bloggen men det är ganska tomt inom mig just nu, mycket mycket sorg men även det blir väl bättre.

Har vart med mamma idag å handlat, jag älskar att bara får vara med dig, vi har så himla trevligt tillsammans. Hon ger mig styrka och kraft, jag älskar henne.

Måste tacka Bella, Anna, Kajsa och Niclas.Ni har verkligen ställt upp för mig under denna jobbiga korta tid som jag haft. Jag vet inte hur Bella kan komma på mig, men det gör hon precis hela tiden. haha typiskt dig trötter :)

jaja ångesten har släppt lite, jag har gjort det rätta imorn är det ingen skola för min del, hade sådan ångest innan jag kom fram till vad jag skulle göra.

Anna - utan dig inget liv, du har räddat mitt liv en gång och du skall inte behöva göra det igen, jag skall ta mig ur detta. JAG SKALL. älskar dig min vän, du betyder exakt allt. Du vet även när du skall ge det du är bäst på värme, och en massa underbar kärlek.

Bella - Dina ord hjälper, dina ord tar jag till mig! tack för allt du ger!!!!:D

Ha det bra alla, skall bli mera aktiv här inne när jag mår bättre!
Kramis

söndag, april 01, 2007

ta vara på din dag som att den vore din sista i livet

ett liv kan dö ut lika fort som det kommer.

Attans asså vilken chock jag fick när jag nåddes av beskedet :/

Sörjer dig djupt:( mina tankar går till din familj.

Men har lärt mig en sak, man skall leva varje dag som att det vore ens sista i livet.