lördag, januari 27, 2007

Fel lag vann finalen!

Hejsan! idag var det final i på spåret, det är bara att gratulera laget som vann men själv så höll jag på Ann Lundberg, det laget är helt klart bäst. Vad mycket dom kunde alla andra gånger. Dom vart obesegrade hela serien utan just finalen Haha, klart man skall finna det rätta tillfället att förlora med :S Eller inte, kunde lite frågor idag iaf:) Sportfrågan kunde jag och frågorna på Marstrand! det borde jag kunnat iaf eftersom att jag bor nära den härliga sommarön!:) Jag hoppas att när BAO skall spela att dom kan ha den på fästningen ute på marstrand:) Kan ju även ha åsikter på att en del inte hade där att göra alls, som inte kunde något om geografi hihi, men samtidigt är det kul att alla försöker sig på världens geografi. Jag längtar rdan till näsa säsong, älskar deras husband! tripple and touch and the railers:) fantasifullt:) Jag hoppas verkligen att Lotta Brome kommer tillbaka till programmet och inte minst Stefan Holm, dom var riktigt kunniga.

Nästa program att nämna som jag gillar med är så ska det låta!:D Peter Settman är grym som ledare av programmet:P Och Putte är så söt och charmig:) I fredagas var det en bra omgång av programmet säger bara Annelie Ryde! så underbart bra:) det ända som saknas i den serien detta år är Helen Sjöholm! många andra ur BAO skulle vara med! Hihi självklart saknas Robban och Anders och Peter men dom som har det idag är bara så bra dom med:D
TREVLIG KVÄLl!

3 kommentarer:

Anonym sa...

"På språet" är sådär tycker jag, kan vara helt ok att kolla på ibland....men jag gillar inte Ingvar Oldsberg precis. Det är roligt att gissa vart de ska åka. Kramar!

Anonym sa...

"På språet" är sådär tycker jag, kan vara helt ok att kolla på ibland....men jag gillar inte Ingvar Oldsberg precis. Det är roligt att gissa vart de ska åka. Kramar!

Anonym sa...

Ysh, ja såg inte Så ska de låta igår. Jag hatar Annelie Ryde. Ja kollade på kriminalserier istället, mkt roligare:)

haha:P men smaken är som baken:P