fredag, januari 26, 2007

Kvällen

Hjälp Hjälp vad skall man säga egentligen? Ni börjar säkert bli trötta på innehållet på denna blogg men jag skriver precis vad jag känner och tänker. Som ni säkert redan har märkt är det inte ljust just nu. Men det kommer bättre tider även för en deprimerad skit som jag :'(. Ni ser självförtroendet är inte på topp heller, men vad skall jag göra åt det? Kan jag göra något? Har svårt att få tillbaka det, men även det skall väl bli bättre.
Nu sitter jag här med en fruktansvärd ångest, varför har jag det idag? Svaret är lätt jag har ätit igen, jag mår dåligt för varje sak jag sätter i mig som jag vet att jag kunde ha avstått som tillexempel godis, men jag älskar det verkligen, så gott. CHOKLAD om inte annat.
Vem avgör om man är perfekt? jag skulle vilja säga att jag har blivit knäckt av min bror och en del andra som hela tiden säger till mig börja banta förfan så du kan se normal ut. Men lika mycket som dom sårar och knäcker en så gör även reklam det, dom verkar utse dom perfekta människor och även likadant om man är överviktig då är det tips om hur man skall gå ner i vikt. Varför hacka på någons utseende? Jag börjar verkligen tröttna på detta. Att hela tiden se sig som en undergrupp i samhället när reklamen hela tiden vänder sig mot folk som är överviktiga. FYFAN! det är fan inte rätt...

Ska sluta skriva pallar inte mera skit.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår precis, samhället är helt sjukt. Du är inte alls tjock!

Kramar

Anonym sa...

Jag tycker att det är bra att du skriver på ett ärligt sätt, om folk inet kan acceptera det så är det deras problem och inte ditt. Jadu, vem bestämmer vem som e perfekt egentligen? Kramar!

Anonym sa...

Ingen kan bestämma vem som är perfekt. Ingen är perfekt! Huvudsaken att man trivs och är nöjd med sig själv sen vad andra tycker, dt är skit samma!

Kramis!

Anonym sa...

Jaa du vet ju hur samhället är...men något måste göras...det är nu och här!!
//Anna H