måndag, februari 12, 2007

En lista som jag hittat hos min vän Hillan!

1. Är jag nöjd med min ålder?
Jag måste säga det att det är en svår fråga för mig. På ett sätt är jag nöjd men på ett annat sätt är jag inte det, varför jag inte är det är för att dessa 20-åren i mitt liv har varit em plåga i 13 år. Hade nog vart mera nöjd med min ålder ifall jag hade fått levt ett glatt och lyckligt liv. Men jag känner mig inte som 20 iaf=)

2. Är jag nöjd med mitt utseende?
Det är jag inte, jag har fått höra så många gånger att jag är fet. tillslut så tappar man självkänslan om sig själv. Så jag kommer vara nöjd först när jag har gått ner 7 Kg så ingen kan mobba och kalla mig för tjockis eller fetis.

3. Är jag nöjd med min vikt?
Som jag skrev ovan så kommer jag inte bli nöjd med min vikt förrän jag har gått ner 7 kg.

4. Är jag nöjd med min kropp?
Bortser man från Magen och benen är jag nöjd, är väl ingen direkt skönhet men inte världens fulaste heller kanske.

5. Är jag nöjd med min utbildning?
Ja, jag är mycket nöjd med min utbildning! jag har gått en utbildning som lätt kan ge jobb men då skall man ha tur med. Men självklart har inte jga den turen inte:/

6. Är jag nöjd med min arbetssituation?
Ser jag hur jag har det just nu så skall jag nog säga ja, eftersom att jag är för dålig psykiskt för att klara av ett fast jobb. men timmar hade jag nog klarat av. Jag har stora behov av ensamhet i mitt liv just nu. men självklart nöjd ned sin arbetssituation är jag först näe jag har ett fast och bra jobb. Varför inte Journalist jobb :)

7. Är jag nöjd med min lön?
Vilken lön???

8. Är jag nöjd med mitt civilstånd?
Japp, att vara singel är nog det bästa för mig just nu! men visst saknar någon vid min sida med.

9. Är jag nöjd med mitt sexliv?
Ingen kommentar.

10. Är jag nöjd med mitt boende?
Absolut, bor man i en egen lägenhet på tomten och slipper att betala hyra så skall man inte klaga inte. Men hade inte gjort ngt ifall vi flyttade från Stenungsund till Östergörland eller Södermanland hehe:D

11. Är jag nöjd med mina kompisar?
Dom vännerna jag har idag är dom bästa vänner jag någonsin har haft! Har inte många bästa vänner men som sagt har hellre få och bra vänner än falska och svikande vänner. Dom som är mina vänner vet det med sig!!! men kan bara säga det! ATT JAG ÄLSKAR ER!!!!

12. Är jag nöjd med min bilsituation?
Japp, faktiskt eftersom att jag inte känner mig mogen för körkort än så är jag nöjd att jag stått på mig..

13. Är jag nöjd över mina föräldrar?
Jag älskar hela min familj, men visst vi har väl våra dyster ibland men vad fan liksom man kan inte alltid vara sams. Men jag är glad att jag har dom föräldrar jag har. Kan inte få bättre!!!

14. Är jag nöjd med mig själv?
Som person är jag mycket nöjd med mig själv, tycker att mina personligheter är bra! Men inte utssende mässigt, då är jag så missnöjd jag kan bli.

15 Har jag ett liv?
Ett liv har jag tämligen eftersom att jag sitter här nu. men frågan är vad för liv jag har hehe:) Men ser jag på det hela har jag ett bra liv bra vänner, gör roliga saker. Men har även en mörkare sida i mitt liv. jag är psykiskt trasig och det kommer jag leva med.

16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor?
Ja, jag har vart ärlig och sagt vad jag tycker...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Första bloggen jag läser från Stenungsund... alltid nåt!!!

Anonym sa...

Jag var också helt ärlig när jag skrev. Kram!

Anonym sa...

Sluta nu! Du är inte alls fet,ful och äcklig!

Finns om du vill prata!

kram