söndag, mars 25, 2007

Det blå tåget utklassade Färjestad i Cloetta Center.

Det blå tåget har spelat ut Färjestad:) Nu skall inte något stoppa Linköping.

Kvällens match i cloetta center i Linköping var en ren defilering av Östergöta laget. Självförtroendet efter matchen i karlstad lyste redan från första nedsläpp.

Ett fullstatt Cloetta Center i Linköping hjälpte hemmalaget till en riktig topp match i semi finalen i SM- slutspelet i ishockey. Linköping förra matchhälten visade framfötterna redan från början då han serverade Fredrik Emwall men denna missade. men 1-o kom till linköping i poweplay spel :) första perioden slutade 1-0 till linköping:)

I andra peroden var det full fart från början 2-0 kom an Johan Lindström i början av denna, sedan så satte även Mikko Louma 3-0 ´på ass utan Niklas Persson och fredrik Emwall. färjestad reducerade men en kort stund efter deras 3-1 mål satte Linköpings Mikael Håkansson 4-1.

Sista perioden var mera defilering för hemma laget. 5-1 och det sista målet i matchen satte förra matchens hjälte Niklas Persson.

I dag var det 8 500 som besökte cloetta center, snacka att få bra betalt för pengarna!:)
så nu är det bara för linköping att vinna 1 match till i karlstad så är vi i final tror på 4-2 i matcher till LINKÖPING.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att det gick så bra för hemmalaget då, mycket folk som besökte cloetta center :D håller tummarna att Linköping vinner 1 match till då. Kramar Niclas

Anonym sa...

va skojj:)