söndag, april 15, 2007

Vilken härlig lördag :) (14/4-07)


Hej Hej :)
Nu har jag äntligen återkommit till denna bloggen :) Mår så mycket bättre igen :) Skönt att känna glädjen och energin igen :) Hehe skall berätta om min helg nu eller iaf lördagen, jag har varit i GBG och träffat den underbarste kille jag någonsin fått kontakt med:) Men innan Niclas kom in med sitt tåg skulle jag träffa min kompis My :) Jag var inne i GBG lagom till klockan 11 där jag skulle möta My vid drottningtorget :) Det var inga som helst problem att hitta henne, vi hade lite drygt 1 timme på oss, vi gick runt lite och My beställde en Milkshake som såg god ut men jag ville inte ha någon eftersom att jag hade ont i huvudet. Denna timmen gick för fort, men jag lovar att vi kommer att ses igen My! du är en härlig tjej med fin personlighet :)
Hade lite svårt att ta farväl av henne så jag fick springa till Centralstationen för att hinna lagom till Niclas tåg, vilken tur jag hade att tåget kom in på spår 5 :D Hehe när jag kom springade kom tåget inrullande, fick gå henom halva perrongen innan jag såg DIG hehe :) Nu träffades vi återigen :)
Denna härliga och varma försommar dag inledde vi med en glass utanför Göteborgs Operan, gud v skönt det var att sitta där, det var nästan det ända stället det fläcktade gott på :) Vi satt väl där ett tag och pratade mycket, sedan gick vi in mot Nordstan för att ta en snabbtitt på Cleas Ohlsson och Åhlens men jag hittade inte det jag letade efter hehe.
Sedan var vi smarta nog och gå tillbaka till Centralen och kollade upp bussar och tåg hem för oss båda. Efter det satte vi fart uppåt Kungsports platsen men en sådann här dag gick det väldigt segt det var så varmt:/ Vi satte oss vid kanalen hehe och snackade igen, vad vi gjorde av dagen vet inte jag men det tog en bra stund för oss att komma till Avenyn. När vi väl var där tog vi in på resturangen och åt oxfile med pommes å sås:) MUMS va gott det var.
Efter maten så begedde vi oss mot Liseberg fast vi gick via heden, det var så varmt det var nästan outhärdligt ibland, men till mässan kom vi iaf :)
Sedan fortsatte vi uppför en jävla trappa hur många steg det var på den minns jag inte men tror vi kom fram till att det var runt 100 trappsteg, MÖR MÖR MÖR när jag väl var uppe haha.
Efter den utmaningen kom vi fram till GBG universitet och där satte vi oss på gräsmattan ett bra tag, vi gjorde var sin film om våran dag här i GBG :)
Sedan var vi tvunga att bege oss mot Centralen igen men vi gick via teater ditrikten i stan:) hehe statsteaten och allt annat kul :)
Hann med nöd och näppe även visa honom affärsgatan men den var stängd när vi passerade, är nog glad för det, för att gå och trängas med en massa människor när det redan är kokande varmt ute var inget jag ville göra.
Väl inne på Centralen igen så köpte vi lite hamburgare så att han kunde ha med sig det på tåget hem mot Tumba igen :)
Vart dessa 6 timmarna tog vägen har jag inte en aning om.
Men en sak skall sägas roligare än vad vi hade igår går bara inte att få!!!
DET var roligare denna gången än förra eftersom att vi denna gången känd varandra mycket bättre :) Detta får vi definitivt göra om igen vännen :) SÅ HIMLA KUL jag hade, njöt av varenda sekund av denna Lördag!
Tack så himla mycket älskade vän!
Älskar din vännen min!
Kram Kram en överlycklig Karin!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Din dag låter riktig rolig:D

Kram

Namn: Niclas Svanlund sa...

Detsamma älskade vännen min :D det var en underbar dag! det måste vi göra om nån dag. Fina bilder du lagt in på oss

Kram Kram Niclas

Anonym sa...

Trevligt att vi fick oss en trevlig lördag båda två, fast på var sitt håll =)

Har länkat dig nu på nya bloggen :)

Kramis!