torsdag, maj 03, 2007

är det inte mänskligt att vara sjuk eller vad fan är problemet?

Nä nu blir jag förbannat arg :@
Visst att jag inte har det bästa imunförsvaret men vad har det med saken att göra? Jag har fått order att höra av mig till er på AMS när jag är sjuk, ja jag var sjuk innan jag skulle börja min praktik, jag var förskyld jag vet. det var en se sådär 4 veckor sedan, och när jag vaknade i förrgår så hade jag feber.

Jag ringer till min kontakt på AMS - Hej, det är Karin jag kan inte gå på prakitken denna veckan jag har feber, svaret jag får. - Du är ofta sjuk, hur kommer det sig?
Jag var påväg att svara "förlåt" men jag kan fan inte hjälpa att det går mycket sjukdomar i klassen jag jobbar i.

Hatar att få dåligt samvete bara för att jag är ärlig. Och min läkare har fan sagt till mig att det är lättare att bli sjuk när man jobbar med barn, skall det låta så här varje gång jag mår dåligt så skall jag fan klara mig utan fucking hell AMS.

Grrrrrrrrrrrrr. Dom som får kommentera detta inlägget är dom som kan tala om vem av oss det är som har gjort fel. Jag börjar tro att det är jag bara för att jag var ärlig, nej fyfan för allt.

Nästa steg blir att planera det mörkaste någon kan planera.........:(

4 kommentarer:

Ida sa...

Hej hej gumman!!!

Men shiiiit alltså det är INTE du som gjort fel, det är dom på AMS som gjort fel som inte kan förstå dig....kram på dig

Anonym sa...

Nej det är absolut inte ditt fel...klart man kan bli sjuk..ibland ofta speciellt när man jobbar med barn som bär på mkt starkare bakterier!!
/Anna!!

Anonym sa...

Gumman, du har absolut inte gjort fel. Du kan ju inte hjälpa att du är sjuk. Det är de som inte fattar något.- Tänker på dig! KRAM/Fia

Anonym sa...

De är inte du som har gjort fel.
Arbetsförmedlingen suger kuk!