tisdag, augusti 14, 2007

hur långt skall jag sjunka denna gången?

Det vill jag inte ens fundera på.
Men att jag inte är dum fattar jag inte själv :/
Sa till min livskamrat igår att jag skall stå upp för den jag är så gått det går, men idag har det sannerligen inte alls gott bra.
Jag lovar att min handledare ser rakt igenom mig att bakom det falska skrattet finns en väldigt trasig person.
Helvete jag vill inte ner på ruta ett.
fattar fan inte ens varför jag är här nu.
Gaaahhhh..

Anna - en sak, även om jag har det som jag har det så måste du berätta om det är något som tynger dig, alltid tillgänglig för dig. ALLTID. tveka inte ens, jag slänger inte på luren jag byter inte samtalsämne jag kommer alltid låta dig tala ut...du är bäst vännen, att jag har dig igenom detta är jag glad för!

// KAKAN

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh min älskade vän...klart du inte ska ner på ruta ett....vi måste få det att vända....jag kommer alltid finnas här för dig...även om vi måste börja om från början. Lita på min ord...du är värdefull för den du är...=)

Mitt hjärta må vara lite ur gängorna just nu...men inget som jag behöver göra nått åt...det löser sig som sagt det med...allt sker som det står skrivet! Ödet finns för var och en...vi ska bara hitta det!
Vi hörs...*kramar om dig*
//Anna.

Anonym sa...

Känner igen mig i det där. Man visar utåt att man är glas, man skrattar och ler - men bakom den masken känner man sig tom och trasig. Jag har mina stunder jag också, då jag känner att man måste spela stark för att saker inte ska bli värre än vad de redan är. Tänker på dig vännen. Många kramar från Hillan!

Namn: Niclas Svanlund sa...

Jag finns här för dig vännen och tänker på dig :) du ska inte ner igen på ruta ett.

Du är en underbar och glad person och väldigt värdefull!


Massa kramar / din vän Niclas

Anonym sa...

Usch, känslan du beskriver är vidrig, som Helen sjunger: "munnen ler, men hjärtat det svider".
Finns här för dig, och vi, alla dina vänner, skall hjälpa dig genom allt som känns svårt och jobbigt. Och ingen ruta ett här inte, så det så! :)
Hoppas du har det bra i alla fall, trots känslorna...
Massa kramar från Kajsa-Lisa