måndag, september 24, 2007

dom har kommit!

Mina biljetter till Sthlm har kommit!!!
Haha det var inte så farligt dyrt ändå inte om man tänker på att jag åker X2000 hem 17.50 eller va det nu var :D Haha ja just det tåget....INGA KOMMENTARER!!!
Men hur som haver det skall bli toppenkul =) så är jag där till 16.50 med :D sthlm here i come :D
Är förbbanat ledsen dels för att jag skall tvingas ta upp det förflutna med en på AME vill inte. kommer fan bara säga det jag vill, hon verkar tro att jag är dålig än, never ever..
Annars mår jag riktigt jävla dåligt, ont i halsen, öronen och är mega mega förskyld, gillar inte detta. när jag kom hem idag så var jag totalt slut. Men men, jag försöker leva mitt liv.
Kramis!

3 kommentarer:

Ida sa...

Hej hej gumman!! vad kul att du ska till stockholm!! Hoppas mötet på Arbetsförmedlingen kommer gå bra. Tänker på dig gumman kram

Anonym sa...

Åh va kul att du fått dina biljetter till Sthlm :D det ska bli så kul att få träffa dig och Anna då, vi kommer ha toppen kul.

Förstår att du är förbannad och ledsen över att dra upp till förflutna, men du får inte alls känna dig pressad att göra det, det måste kännas okej för dig.

Hoppas din förkylning släpper snart vännen!

Krya på dig massa kramar/ Niclas

Anonym sa...

Hej min älskade vän. Jag saknar dig med...men det har varit ganska skönt att inte sitta så mkt vid datorn. Idag fick jag jobba igen....det är så otroligt kul där. Vi hörs....kanske något i helgen får se..=) kramar i massa. Nu är det mesta bokat inför sthlm...och snart är även den 2 nov lugn.
//Anna.