tisdag, september 11, 2007

sur, surare,surast!!!

Jag blir så jävla förbannad när jag får höra att jag skall ha ansvar för en person.
Jag är fan inte anställd som personlig assistent till någon, jag är fan bara praktikant och inget annat. Hur som haver, jag visste inte om det att personen som jag syftar på här hade sagt ngt utan det var en ärlig och vänlig själ som frågade mig om jag hade hört det. Jag sa NEJ.
När min handledare fick nys om det så vart hon inte så himla glad mer tänker jag inte säga men att hon inte accepterar det var solklart hehe :) Hon är verkligen en toppen människa som jag verkligen gillar.
Hon ihop med barnen har fått mig att bli hel igen, jag har bara så svårt att förstå att en enda person kan betyda så mycket för en som hon gör........Jag trivs verkligen jättebra ihop med gänget på fritids.

jaja nog om det men kan lova att jag är mäkta sur......
jag skall fan inte vara ngn som skall passa deras barn jag skall vara med dom och leka och lära och assistera inget ANNAT.....

2 kommentarer:

Ida sa...

Hej gummsan!!!

Det är klart att man blir förbannad när folk håller på sådär med dig för du är ju bara praktikant som sagt och inget annat!!! Så jag säger som min lärare sagt: "Stå på dig annars gör någon annan det"

Du är en jätte gullig tjej verkligen kramar Ida

Namn: Niclas Svanlund sa...

Hej vännen!

Jag förstår att du blev förbannad, du ska inte behöva ta ansvar för något som inte är ditt jobb, de va bra att du sa nej.

Det är så bra att du har en handledare som ger dig stöd. Jag är så glad att du mår så mycket bättre nu när du börjat på praktiken.

Massa kramar älskar dig vännen

/ Niclas