måndag, februari 12, 2007

revancherar mig själv med en bra blogg!!=)

Tack för omtankarna!

Hej hej! Måste skriva en blogg nu, hmm min förra lunarblogg och andra blogg var ju inte såkul kanske. Det kan jag erkänna men är det känslan man har så blir det lätt så. Men varför jag skriver en positiv blogg nu är för att jag måste tacka dig Thessi för din fina och värmande kommentar! Jag blev så glad. Måste ju säga att jag vet så väl att du är ärlig men jag så svårt att ta till mig det du säger. Men jag lovar att jag skall försöka göra det.

Jag måste ju säga en sak att jag längtar verkligen till att åka till Stockholm nu, Anna, Bella Snart ses vi det skall bli så himla roligtJ varje dag tänker jag på dessa dagar!:D Har jag tur så kommer kanske Wanjis och Nomili och inte minst Jenny och säger Hallå med!:D
Men jag skall försöka få träffa min andra vän Anna, jag vill verkligen visa dig att det du sagt till mig inte accepteras, du skall veta det att jag vill dig allt väl i framtiden!! Vi får se om du har tid att säga hej till mig J Kan ju inte annat än att tycka synd om Anna som var själet att jag skulle åka dit Haha! Vi skulle fira våra födelsedagar haha!! Tur att hon tycker att det är okej! Men jag lovar dig hela SÖNDAGEN i ensamhet hehe.

Veckans ros: hehe åå svårt men jag måste tilldela min lilla Hypotes den;) Du är helt underbar! Det vet du så väl om!:D Jag är glad över att ha dig som min vän!! Love you girl!:D
Men det var hård konkurrens denna veckan!:D Hillan, Bella och Anna kunde lika väl ha fått den denna veckan!!

Just nu tänker jag väldigt mycket på Annie, jag hoppas verkligen att du snart blir av med dom som håller på och önskar dig all lycka imorn!!!

Thessi, nu skall du döma mig! Lyckades jag publicera en glad blogg nu? Nu väntar jag mig en glad och fin kommentar på bloggen:)

Kram på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Typiskt att jag ska vara borta då. Det är den enda helgen vi inte spelar och jag vill så gärna se min klass. Men du kommer kanske till Sthlm fler ggr.
Kramis

Anonym sa...

Bra! Positiv ska man vara!

Anonym sa...

det finns ingen teatergrupp här heller. jag spelar i norrköping. kramar!