tisdag, mars 20, 2007

5 bra minnen i mitt liv :)

Först å främst förlåt för mina jävla blogg. Kan mycket väl förstå att ni inte vill vara vän med en som mig när jag bara klagar :/. Hatar att bara ställa till med en massa problem, för det är precis vad jag gör. Men jag tror gott om mina vänner. hoppas att jag kan det med. jaja skall skriva lite minnen som fått mitt liv att se lite ljus!!!:D

1.Studenten- Ja, gud, vilken dag, det var den bästa dagen jag upplevt skulle jag tro, vilka härliga vänner jag har och släktingar. Och mina föräldrar, vilken dag ni gjorde, en dag att minnas resten av livet iaf =)

2. Taubespelen- Haha låter kanske löjligt, men den dagen 17 juli ute på ängön fick mig att vilja fortsätta att leva, jag fick det som jag behövde i livet 2 nya vänner som idag är något utöver det vanliga. OCKSÅ fick jag träffa och prata med min stora idol Helen Sjöholm. vilken lycka vilken glädje.

3. få kontakt med Bella- Ja jag måste säga det att det var jättebra, jag är så glad att jag kunde finna en människa som jag kunde se mig själv i. Någon som tänker på samma sätt som mig. Jag lovar dig, lämnar du mig så finns det inget liv kvar.

4. Therese - Måste säga det, hade det inte vart för dig hade jag aldrig överlevt det är du som fått mig att våga kontakt med nya personer, du vet det redan men jag måste plocka fram det nu när det mörkt och dystert i mitt hjärta.

5. ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA!!!! NI HAR FÅTT MIG PÅ GOD VÄG ATT ÖVERLEVA MIN STÖRSTA KRIS!!!!

ÄLSKAR ER!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är glad att få vara din vän, du är så snäll.

Dina minnen låter underbara, att jag fått lära känna dig känns jätte roligt.

Massa kramar Niclas

Anonym sa...

Villka bra 5 minnen du har:)

Positivt!

kramar