onsdag, mars 07, 2007

Lyckligt lottad men ändå inte lycklig

Nu är jag här igen, att jag skall klaga på mitt liv känns fel men det är fan en plåga att varje kväll gå till sängs. allt som oftast har jag ångest och mår förfärligt, men har valt att hålla tyst om det hela för vill inte att mina vänner skall veta hur det egentligen ligger till.
Säger jag att jag mår bra så är det inte så, men jag vill ju vara lika bra som alla andra och känna livslusten. Visst jag gör väl det på dagarna men på kvällarna är livet ett helvete, jag återupplever helvetet i skolan vilket är ett större helvete.
Det enda som får mig att överleva plågan är mina vänner, somliga <------ lär känna på sig när det är ett helvete i mitt huvud och jag lider av ångest. Kajsa vännen, du är sannerligen inte inne ofta på msn men jag börjar tro att du kommer in när jag som mest behöver få någon att prata med.
Att prata med dig känns lätt eftersom att du är grymt förståeende, och jag tycker verkligen att du är en härlig människa med en massa underbart att komma med till mig :) Just denna kvällen och natten behövde jag någon på msn. Tack vännen min tack! En sak Kajsa! du är en vän för livet!!!
Men jag kan inte sluta här, jag måste även tacka Anna igen för den helgen du tog med mig ut på, det finns inte alltså, skall man åka iväg med någon så är det med dig verkligen. Jag kan bara inte förstå hur underbar du var denna gången, du lät mig få träffa mina kompisar, kommer aldrig kunna tacka dig nog för det. Du visar bara att du är en vän för resten av mitt liv!
Tack vare att du tillät mig att få träffa dessa två personer så har jag fått ytterligare vänner som jag skall bevara på ett önt och fint sätt.
Har vart med Therese idag! Tack att du kommer till mig med jämna mellanrum, du hjälper mig mycket i min bearbetning!

Nej skall låta Kajsa få läsa denna bloggen nu ;)
varsegod Kajsa!;D och bara så du vet, det är du som fått mig att skriva en bra blogg;)





3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Karin!
Du anar inte hur glad och stolt jag blir över att få höra att du gillar att prata med mig! Jag finns alltid här för dig. Jag vill bara att du skall bli glad, på riktigt... jag vet hur det är att "ljuga" om att man mår bra, det känns inte bra alls, men det är inte mycket att göra. Men tillsammans skall vi allt få pli på de elaka tankarna och få dig att sprudla av livslust och glädje!
Massa kramar från Kajsa-Lisa

Anonym sa...

Du är träffad: http://musiclover.blogg.se/1173290882_egendomliga_fakta.html kramar!

Anonym sa...

Tack för dina fina ord på min blogg. De värmer. Styrkekramar till dig