lördag, juli 28, 2007

mitt senaste äventyr:)

Hej Hej!
Jag skall berätta om onsdagen 25 Juli.
Jag och min kompis Jenny hade dagen innan bestämt att vi skulle åka in på Liseberg om vädret tillåter.

På Tisdag kväll skriver guldhjärtat själv och frågar om jag skulle ha vägarna förbi Götet när hon var där. Jag sa som det var att jag och Jenny hade bestämt att vi skulle in på Liseberg på Onsdagen.

Onsdag:
Jag vaknade hade ont i skallen å mådde illa men lite piller på det och jag var beredd på en heldag! Och vilken dag det blev, jag och Jenny kom till Liseberg vid 12 tiden. Så mycket folk som köade där har jag aldrig sett men vad fan, in skulle vi.

Vi hade precis köpt våra åkpass när Anna ringer. Vi väntar in Anna och hennes kompis Maria=) Sedan var det full fart hela dagen, så roligt som vi hade, har jag inte haft sedan sångkvällen på Samos.
Det roliga var att den kom på tal denna dagen.
Som Maria skrattade när jag berättade det haha.

Vi hade en riktigt trevlig dag men ack vad fort den gick.
Det var som att en dag med lycka bara rinner ifrån mig.

Vi sa hejdå.
det skall också sägas att jag blev generad över något som Maria sa men ack så glad när hon hade kommenterat dikten som jag hade gjort till Anna. Jag har svårt att ta till mig beröm men det är lättare nu. Och när det kommer så som det gjorde så blev jag överlycklig.

På vägen hem på bussen sa jag till Jenny:
Nu har du fått träffa en av mina bästa vänner, vad svarar hon?
Jo att ja det kan jag mycket väl förstå att hon är.
Hon är en av dom ödmjukaste människor jag träffat.
När en kompis säger så om min skatt så blir jag aldeles varm inom mig, då inser jag bara ännu mer vilken underbar vän jag fått tag på och att dom inte växer på ett träd.

Sist så skall Maria tackas för att hon kom på att hon kunde höra om jag ville hänga på. hade jag inte ens i tanken faktiskt. Men det är hedrande när man får frågan om man vill träffa dom.

Kram kram från Karin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter ju som att det slutade bra i alla fall. Riktiga vänner växter ju inte på träd som sagt. Vi borde ses igen någon gång snart. Jag saknar sig massor. Många kramar från Hillan!

Anonym sa...

Hej min solstjärna!
Hehe vad fint du har skrivit om denna dag som var så härlig. Nej vänner som dig växer inte heller på träd. Det var jätte kul att få träffa dig igen. Vilken dag vi hade ;-)
Vi hörs och hälsa Jenny från mig och säga att det var jätte kul att träffa henne med! Du har så härliga vänner =)
Kramar
//Anna.

Anonym sa...

Later som du haft det toppen! Jag har da inte traffat Anna men hon later som en toppen van verkligen! Hon har tur som har dig och du har tur som har henne =)