onsdag, februari 28, 2007

sjukdomar kan ingen rå för :(

Hej Hej!
Idag mår jag mycket bättre än igår verkligen:)
Problemet är bara att Bella har gått å blivit sjukare nu :/
Inte alls såkul ifall man som mig sett framemot att få träffa dig :/
Men ingen kan göra något åt sjukdomar:/
Hoppas att du hinner bli frisk:/

ser inte fram emot att vara där själv så många timmar :S men vad fan skall man göra? hehe

tisdag, februari 27, 2007

bedrövlig och fruktansvärd dag :/

Hejsan!
idag har jag klivit upp på totalt fel sida :/ varför varför, trodde jag skulle vara fri mina psykiska problem för ett bra tag, men nej, jag slutar aldrig att inponeras av mig själv :/ Jag känner mig inte bra fysiskt, sitter och verkligen mår illa men det är inget att klaga över. För jag känner mig oviktig och fruktansvärd. Det beror ju på att jag är en fruktansvärd och ful människa. ett svart hjärta.

Vidare så vet jag inte var skiten beror på alls, men idag skall jag sova hela dagen att må som jag gör fysiskt idag NEJ, har ingen feber men väl fruktansvärtm illa mående, känner hur något är på gång, men jag tänker inte ställa in något, jag skall knarka tabeletter i STHLM :) hehe:)

ska dra nu.
hälsar den mest idiotoska....

lördag, februari 24, 2007

Dagens händelser

Hejsan
Idag är det inte bättre dirkekt men orka bry sig om att man är sjuk. Fan heller, det kan jag kurrera efter helgen och nästa helg. Öronen gör ont men än sen då???
Idag har jag mamma och Pappa vart i Borås :) Pappa skulle på möte där så då beslutade vi att jag och mamma skulle åka med å shoppa :) Vi var på Knalleland! det är ett ganska känt ställe i västra götaland:)
Jag hittade en present till Anna Panna :) Hehe jag vet inte om du gillar det men jag tyckte den passade dig ;) Annars kollade vi runt och hade allmänt trevligt!!
Det var tack och lov uppehåll under tiden som vi var där!!
HÖR HÄR BELLA!!! JAG ÅT PÅ MAX HAMBURGERESTURANG!!! dom hade den på arenan:D och det var verkligen gott :) Mamma köpte lite musik ;) och så handlade vi en massa annat ;)

På vägen hem från Borås så var det riktigt snöoväder det snöade vägarna var vintervägar och på motorvägen gick det inte fort hehe ;) Men jag satt och lyssnade på ishockey!!
LINKÖPING vann!!! UNDERBART!!! en seger till och vi lirar slutspel skulle jag tro!!!:D

Anna Panna!
Inget ställs in hehe ;) jag skall åka sjuk eller inte:)

kram kram

fredag, februari 23, 2007

Fan det är inte sant...

Helvete jag har gått och blivit dålig inför min sthlms resa!!!
HELVETE, om jag blir sjuk så kommer jag ändå åka, men får ta det lugnt...
Fan I helvete, pencilin helvete :@

torsdag, februari 22, 2007

Skit åt helvete med allt allt allt allt allt

Att bli trampad på tårna av en nära vän gör fan så ont.
Att inte kunna hjälpa en vän är förfärligt.
Att inte kunna visa den som verkligen betyder något mer än ord är fan as jobbigt.
Att inte kunna vara hos en människa som man helst vill vara hos.
MinA tankar går runt i skallen,
vad är bäst att jag gör?
struntar i allt och isolerar mig från allt (OTÄNKBART)
Försöker visa mina vänner allt jag kan ge dom.
Eller så skall jag ...... Nej fan fan fan:'(
Vill bara att mina närmaste skall måbra,

just nu så orkar jag inte ens tänka på min STHLM resa alls.
vet så väl att jag kommer få träffa en vän som jag tänker massa på.
Skall bli såkul, så jag fattar inte varför jag sitter å säger annat....

Mitt liv är inte såkul just nu.
Måste hälsa till min vän Kajsa!!!
Du är verkligen helt underbar, helt underbar, om jag bara viste hur jag kunde hjälpa dig,
om jag bara viste det..:'(

ÄlakAR dig min vän!!

Kram Kram

onsdag, februari 21, 2007

Intervjuat mig själv

Skam för den Svenska skolan, det skall inte se ut som det gör i samhället.

Den svenska skolan har fått mycket kritik den senaste tiden, här följer ni Kristinas tid under sina skolår på gymnasiet. År som hon trodde skulle bli en frihet.

Av: Karin Wigstrand

Grunndskolan var slut vilket var en befrielse för Kristina, hon hade haft 3 år i mörkret. Men nu skulle hon äntligen få börja på gymnasiet.
- Det känns skönt att komma till en skola som är frivillg att gå på, då kan man hoppas att eleverna där är mer mogna än va dom var på högstadiet. Men den förhoppningen var det en glad och lättsam Kristina som gick till skolan.

Början på gymnasiet var bra sedan brakade det loss på allvar.
Kristina hade gått på sin nya skola i 1 vecka och hade fått en ny bra vän som hon ofta hänge ihop med. Den första veckan hade hon det bra, sedan brakade mobbningen loss på allvar.
- Jag minns första gången någon var på mig det var i bildsalen då en kille sa ett rasistiskt ord till mig, och eftersom att jag redan då var ganska skör så tog jag åt mig. Men Kristina lät sig inte vikas ner för det hon fortsatte och visa god min i skolan tills en dag då en tjej personligen frågade Kristina Heter du Kristina jag trodde du hette ******.
- Ja det tog verkligen kol på mig minns att det satt en och skrattade åt hennes galenskaper, tänker jag efter på den insidenten måste det nog vart det värsta under hela ettan.

Tvåan var ett helvete från första dagen, att kristina valde att gå kvar på skolan är ganska otroligt.
Kristinas andra år var mörkt redan från början, det hade gått 1 vecka innan hon för första gången såg det rasistiska klottret.

- det var som ett slag direkt i ansiktet, men samtidigt var jag inte förvånad.
Det var inga milda saker det stod berättar Kristina vidare, hon sa att det kunde stå allt från ” neger Kristina” till ”Neger Krisitna, du är så läcker sug min kuk tills du spyr”
Hur man klarar av att fortsätta på skolan när mobbningen är så grov förstår inte jag, men jag förstått att Kristina var en kämpe utöver det andra på detta påstående säger Kristina.
- det som fick mig att gå kvar på skolan var stödet som jag fick från mina klasskompisar och min underbara klassföreståndare, kunde man efteråt ge henne en present så skulle hon få en.

Tvåan närmar sig sitt slut, men precis innan avslutningen händer det som inte får hända.
Med två veckor kvar av årskurs två så blir Kristina hotad till livet, hon vågar inte sätta sin fot på skolan dom sista 2 veckorna av skolan.

- Nej det är sant jag vågade inte jag ville inte riskera livet av att gå till skolan, men även här så stod skolan bakom mig minns att jag på sommarlovet mellan 2-3 hade samtal med rektorn. Ett samtal som var givande för Krisitna det samtalet fick henne att återkomma till trean men hon vägrade att gå till skolan eftersom att personen som hade hotat henne bodde så nära så skolan sponsarade henne med busskort i två månader.
- Jag kan bara tacka skolan för allt stöd.

Sista året var ”lugnt” ur Kristinas synvinkel det var ingen rasism kvar men tro inte att hon fick gå lycklig för det.
- Nej, men glad att rasismen var över men det hindrar inte puckona på min skola att börja sprida en massa falska sexuella trakaserier om en. Jag tyckte det var orättvist att allt skulle hända mig. Men även denna gången fick Kristina bästa tänkbara stöd från sin klassförståndare och bästa kompis. Jag tror att dom har betytt mer än vad Kristina själv vill medge, vidare så berättar Kristina att hon gjorde polisanmälningar med stödet från skolledningen bakom sig.
- jag hade aldrig vågat göra detta om dom inte visat sitt stöd.

Idag är Kristina 20-år och är klar med gymasiet men ser hon tillbaka på tiden är det mörker, men som sista del på denna intervju frågar vi Kristina om hon har tips till mobbade människor.
- Ja att aldrig ge upp, man skall aldrig låta mobbarna vinna, men för att klara detta krävs bra stöd från nära och kära. Minns att de vänner som kom in i mitt liv under min gymnsaietid är orsaken till att jag sitter här idag.
En annan sak som Kristina håller fram BERÄTTA FÖR FAMILJEN annars blir allt fel.

Skulle kunna dö för mina vänner :/

Fan det låter säkert sjukt men jag skulle kunna dö för mina vänner, jag är så mån om mina närmaste och vill verkligen att dom skall må bra.
Asså låter säkert ego men vad fan.
Om inte jag har något att leva för så skall jag se till att mina nära och kära inte hamnar i denna helvetes smörja jag hamnat i.
Jag har aldrig bra dagar bra dagar för mig = Okej, Dåliga dagar= hemskt. Skit= vill inte existera.
jag överlever just nu för min sthlms resa efter det får jag hitta något annat att leva för.

UTAN MINA VÄNNER INGET LIV!
JAG ÄLSKAR ER!!

lördag, februari 17, 2007

hehe måste hälsa!

Angelica!!!
Tack för ditt stöd det betyder allt det med bara så du vet:)
finns här för dig med!!
ALLTID!!!

fredag, februari 16, 2007

Min egna lilla trötter:) Tack för att du störde:D

Ohhh help mee i said.
Bella Bella Bella tack att du gjorde raka motsatsen mot vad jag bad om på msn, säger bara tack.
samtalsämnet vi kom in på fyfan säger jag bara men är det det som är det aktuella så.
det som hade hänt är var att jag var extremt ledsen över allt tjat och alla krav om tex körkortet. Visst kan fatta att dom vill att jag skall ta det men det blir inte fortare för att ni tjatar på mig, jag var jätteledsen när jag satte mig här av den anledningen oxå av anledningen att min käre bror sagt att du är inte min riktiga syrra. Tack jag vet väl det men vad fan att höra det:/ det är ganska sårande det med.

Men varför har jag rubriken som jag har?
Jo när Bella hade läst det så skriver hon på msn trots att jag inte vill prata med någon, men nu är jag glad för det. Att du förstår att det är jobbigt gör allt lättare vännen verkligen allt!
Ringde henne när hon skulle iväg då kom vi igång med våra härliga samtal igen:) Snacka om att jag vill vara med dig å din vän å se på chess:) den musikalen är ju bara bäst. herregud jag säger bara musiken hjälp mig alltså. jag får gåshud på en del av dom låtarna inte minst dom som STJÄRNAN Helen sjunger.

Okej jag erkänner Lasange är inte min favorit rätt:)
Och Hillan jag kan erkänna det här redan att jag aldrig ätit på Max hamburger bar hehe, en annan skulle visst säga det men det kan väl jag då hälsa själv:)

Mina vänner ni är bäst=)
vill träffa er alla nu men det går bara inte:/
Hillan vi får ses snart asså:) skulle vara så kul:)
Bella och Anna!;D 14 dagar kvar!! sedan ses vi!! längtar!!:D

NU SKALL JAG FIXA LITE LÅTAR TILL BELLA, HON VILLE VISST HA EN MUSIK SKIVA Å HÖRA VAD JAG GILLAR FÖR MUSIK. STACKARN HON KOMMER VARA MUSIKAL FANTAST EFTER DET ALLTSÅ!!

kram kram

låt text..passar bra in på mig

Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did beforeSing a new song, Chiquitita

So the walls came tumbling down
And your love's a blown out candle
All is gone and it seems too hard to handle
Chiquitita, tell me the truth
There is no way you can deny itI see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita

onsdag, februari 14, 2007

Hoppsan! Nöjd med min insats.

Satte på tv:n idag och fick se att Johanna Sällström är död. tråkigt tråkitgt, jag diggade henne verkligen!
Hon passa som Linda i Wallander filmerna som handen i handsken.

Hennes insats i filmen Mörkret eller bröderna Hjälp, vem skulle kunna göra rollen bättre??

Nog om det men som sagt jag tycker att det är tråkigt att det är slut på hennes framträdanden...


Jag erkänner en sak till!!:) Att livet är lite bättre idag!!=)


Idag har jag överlevt dagen iaf=)
Men som jag sagt till en del vänner jag önskar att jag just nu inte lämnar sängen ens. Men Men!
Idag har jag vart på arbetsintervju på Liseberg. Jag är nöjd med det jag presterade men tror inte att det räcker att gå viadre. Annars har jag inte gjort något idag, slöfock dag men ack så skönt vill bli frisk nu med.

tisdag, februari 13, 2007

Nej, jag vill inte:(

Detta är inte rättvist.
Detta klarar jag inte.
Detta skall inte ske.
Men nu sitter jag här igen och funderar på saker och ting.

Rött i hela ansiktet.
En stor röd pöl nere på golvet.
På golvet ligger en tjej som äntligen slipper plågan.

måndag, februari 12, 2007

revancherar mig själv med en bra blogg!!=)

Tack för omtankarna!

Hej hej! Måste skriva en blogg nu, hmm min förra lunarblogg och andra blogg var ju inte såkul kanske. Det kan jag erkänna men är det känslan man har så blir det lätt så. Men varför jag skriver en positiv blogg nu är för att jag måste tacka dig Thessi för din fina och värmande kommentar! Jag blev så glad. Måste ju säga att jag vet så väl att du är ärlig men jag så svårt att ta till mig det du säger. Men jag lovar att jag skall försöka göra det.

Jag måste ju säga en sak att jag längtar verkligen till att åka till Stockholm nu, Anna, Bella Snart ses vi det skall bli så himla roligtJ varje dag tänker jag på dessa dagar!:D Har jag tur så kommer kanske Wanjis och Nomili och inte minst Jenny och säger Hallå med!:D
Men jag skall försöka få träffa min andra vän Anna, jag vill verkligen visa dig att det du sagt till mig inte accepteras, du skall veta det att jag vill dig allt väl i framtiden!! Vi får se om du har tid att säga hej till mig J Kan ju inte annat än att tycka synd om Anna som var själet att jag skulle åka dit Haha! Vi skulle fira våra födelsedagar haha!! Tur att hon tycker att det är okej! Men jag lovar dig hela SÖNDAGEN i ensamhet hehe.

Veckans ros: hehe åå svårt men jag måste tilldela min lilla Hypotes den;) Du är helt underbar! Det vet du så väl om!:D Jag är glad över att ha dig som min vän!! Love you girl!:D
Men det var hård konkurrens denna veckan!:D Hillan, Bella och Anna kunde lika väl ha fått den denna veckan!!

Just nu tänker jag väldigt mycket på Annie, jag hoppas verkligen att du snart blir av med dom som håller på och önskar dig all lycka imorn!!!

Thessi, nu skall du döma mig! Lyckades jag publicera en glad blogg nu? Nu väntar jag mig en glad och fin kommentar på bloggen:)

Kram på er!

En lista som jag hittat hos min vän Hillan!

1. Är jag nöjd med min ålder?
Jag måste säga det att det är en svår fråga för mig. På ett sätt är jag nöjd men på ett annat sätt är jag inte det, varför jag inte är det är för att dessa 20-åren i mitt liv har varit em plåga i 13 år. Hade nog vart mera nöjd med min ålder ifall jag hade fått levt ett glatt och lyckligt liv. Men jag känner mig inte som 20 iaf=)

2. Är jag nöjd med mitt utseende?
Det är jag inte, jag har fått höra så många gånger att jag är fet. tillslut så tappar man självkänslan om sig själv. Så jag kommer vara nöjd först när jag har gått ner 7 Kg så ingen kan mobba och kalla mig för tjockis eller fetis.

3. Är jag nöjd med min vikt?
Som jag skrev ovan så kommer jag inte bli nöjd med min vikt förrän jag har gått ner 7 kg.

4. Är jag nöjd med min kropp?
Bortser man från Magen och benen är jag nöjd, är väl ingen direkt skönhet men inte världens fulaste heller kanske.

5. Är jag nöjd med min utbildning?
Ja, jag är mycket nöjd med min utbildning! jag har gått en utbildning som lätt kan ge jobb men då skall man ha tur med. Men självklart har inte jga den turen inte:/

6. Är jag nöjd med min arbetssituation?
Ser jag hur jag har det just nu så skall jag nog säga ja, eftersom att jag är för dålig psykiskt för att klara av ett fast jobb. men timmar hade jag nog klarat av. Jag har stora behov av ensamhet i mitt liv just nu. men självklart nöjd ned sin arbetssituation är jag först näe jag har ett fast och bra jobb. Varför inte Journalist jobb :)

7. Är jag nöjd med min lön?
Vilken lön???

8. Är jag nöjd med mitt civilstånd?
Japp, att vara singel är nog det bästa för mig just nu! men visst saknar någon vid min sida med.

9. Är jag nöjd med mitt sexliv?
Ingen kommentar.

10. Är jag nöjd med mitt boende?
Absolut, bor man i en egen lägenhet på tomten och slipper att betala hyra så skall man inte klaga inte. Men hade inte gjort ngt ifall vi flyttade från Stenungsund till Östergörland eller Södermanland hehe:D

11. Är jag nöjd med mina kompisar?
Dom vännerna jag har idag är dom bästa vänner jag någonsin har haft! Har inte många bästa vänner men som sagt har hellre få och bra vänner än falska och svikande vänner. Dom som är mina vänner vet det med sig!!! men kan bara säga det! ATT JAG ÄLSKAR ER!!!!

12. Är jag nöjd med min bilsituation?
Japp, faktiskt eftersom att jag inte känner mig mogen för körkort än så är jag nöjd att jag stått på mig..

13. Är jag nöjd över mina föräldrar?
Jag älskar hela min familj, men visst vi har väl våra dyster ibland men vad fan liksom man kan inte alltid vara sams. Men jag är glad att jag har dom föräldrar jag har. Kan inte få bättre!!!

14. Är jag nöjd med mig själv?
Som person är jag mycket nöjd med mig själv, tycker att mina personligheter är bra! Men inte utssende mässigt, då är jag så missnöjd jag kan bli.

15 Har jag ett liv?
Ett liv har jag tämligen eftersom att jag sitter här nu. men frågan är vad för liv jag har hehe:) Men ser jag på det hela har jag ett bra liv bra vänner, gör roliga saker. Men har även en mörkare sida i mitt liv. jag är psykiskt trasig och det kommer jag leva med.

16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor?
Ja, jag har vart ärlig och sagt vad jag tycker...

lördag, februari 10, 2007

skönt att vara iväg men skönt att komma hem med

Heej!nu är jag hemma igen! det vart så skönt att vara borta!! älskar verkligen den härliga miljön hos mormor.

När jag kom hem fanns det ett brev till mig!!! ÅÅÅÅ jag skall på jobbintervju!!! fan denna gången skall jag ge allt!! vill ha detta jobbet!! VILL!!!!! 6månaders jobb har man iaf då!!!! Heja på mig!!!!

Men måste bli frisk innan!!!! Ät dunder förskyld orka...haha
kram kram

tisdag, februari 06, 2007

Vilken underbar dag!

Hej Hej!
Vilken ljuvlig dag jag haft!!;D
Bella "trötter" hörde av sig idag!!!:) Jag blev överlycklig verkligen överlycklig!! dagen började strålande tack tack!!

Sedan träffade Jag Anna H!!
Så kul att träffa dig så kul!!:D vi hade en trevlig pratstund!!
fick lite ringsignaler:) hon fick en present av mig med:D vi ses snart igen!!

På bussen hem kommer Kajsa på!!
trodde inte mina ögon!! men gud vad roligt det var!!;D
det är jag och Kajsa på bilden!!
vi ses igen vännen!!

kram kram

måndag, februari 05, 2007

du skall dra åt helvete ditt falska kräk...

Åååå ditt falska jävla as :@ blir så besviken på dig, du är verkligen iskall. är man en bra vän skall man finnas till på ett bra sätt och inte såra den andra..är så jävla trött på dig nu. Ytterligare en falsk person som jag brytt mig om för länge.. Kommer ha svårt att förlåta dig.

Haha jag har fått ett nytt smeknamn med Toker :P Tack Bella!:) det får du mer än gärna kalla mig för hehe :) bara jag får kalla dig trötter då!! Haha!!!:)

Nej nu skall jag vara glad imorn skall jag träffa dig Anna ska bli såkul!!!=)

Kram Kram

lördag, februari 03, 2007

Vad har jag att se fram emot??

Skall försöka ge mig på en rolig blogg hehe:)
Jag skall skriva lite om vad jag ser framemot just nu:)

4 Feb - Skall gå på Bio med kärevännen!:D Vi skall se " Rosa The Movie" skall bli såkul vi har verkligen toppen kul när vi umgås.. *Längar tills imorn*

6 Feb - Tro mig jag skall träffa stjärnan själv! Skall bli såkul vännen att få träffa dig igen:) sist vi sågs var ju i Oktober när vi var på cats! *längar efter att få träffa min lysnade stjärna*

7 Feb - Jag åker till min älskade mormor några dagar, skall bli så underbart kul att få träffa dig känns som att det snart är sista chansen men det skall vi inte prata om nu, detta skall ju bli en positiv blogg. :) men mormor! *jag älskar dig*

28 Feb - skall jag äntligen börja min navigations kurs för båtkörkort! jag älskar havet, ser fram emot att segla ute på havet med min egna IF- båt. man kan sova 4 personer i den:) och kök finns! så älskade vänner i sommar drar vi ut på havet i 1 vecka!:D

2 Mars - Åååå Yeeahhh höjdaren på denna bloggen, jag skall upp till Sthlm med Anna! fasen det skall bli så himla kul att få en helg med dig vännen. Har jag tur kollar Wanja in då med hehe:)

3 Mars - Anna skall åka till västerås över eftermiddagen men då skall jag träffa Bella, vi två skall gå på Linje Lusta på statsteatern och bara umgås skall bli såkul. Lät som att Anna och eventuellt också Nomili skulle hänga på på den. Men det är inte samma sak för dom eftersom att dom får sitta ensamma, jag får trotts allt sitta med en vän.

4 Mars - Då åker jag och Anna hem men vi får iaf en halv söndag för oss själva hehe:)

Detta ser jag framemot så himla mycket. Ni skall bara veta!! denna månaden och början av nästa ser inte så hopplös ut för mitt liv!!

kram kram

fredag, februari 02, 2007

att sakna en vän gör ont i själen

Ja hur jag skall förklara denna bloggen är ett problem.
Men Fan vännen jag saknar dig, det gör ont i mig, det var så längesedan nu vi hördes av, vet inte hur jag skall visa dig att du betyder allr för mig, Vet inte det det vännen :'(
Jag vill verkligen höra av dig igen älskade vännen.,
Är både ledsen och orolig för dig vännen.
Jaja nog om det men som sagt du vet en sak lämnar du mig så går mitt liv sönder igen,
Vi ses snart det vet vi båda två hehe det skall bli så underbart kul att få se teater med dig vännen i STHLM:)
Men jag lovar dig att saknaden att inte höra av dig är ganska enorm..

Villl bara med denna blogg säga att det är värre att sakna en kärvän en en pojkvän vid sin sida,

Inget går upp mot mina vänner.

Älskar dig vännen, hoppas verkligen att du förstår hur mkt du gjort och hur mkt du betyder för mig.

Men hör av dig snälla mitt hjärta går i tu snart.

Kram