torsdag, mars 29, 2007

Hockey historia i Linköping!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hockey Historia skrivet i Linköping:)

För första gången i Linköping hockey historia har LHC gått till SM- Final efter en övertygnade seger mot Färjestad med 4-1 i matcher.

LHC förlorade första semin Hemma i Cloetta Center då trodde jag att deras chans var borta men ack nej, sedan handlar det mest om Östgötarna. Att vinna 4 raka matcher mot Färjestad är inte lätt men det gjorde vi:) 15-4 i mål till LHC i dom fyra sista matcherna!

Lagets målvakt Rastislav Stana har storspelat under hela slutspelet. Och Linköping spelar med ett vansingt bra självförtroende och allt går med laget ;) Vi får verkligen hoppas att lagets framgångar fortsätter i 7 matcher till.

Ett SM-guld till Linköping som var uträknade och låg på kvalserieplats inte alls långt innan avslutningen på säsongen, men laget jobbade sig uppåt och fick en bra placering i elitserien!!!

STORT GRATTIS TILL ER!!!!
JAG ÄR EN STOLT LINKÖPINGS SUPPORTER!!!!
OCH KOMMER VARA SÅ STOLT ÖVER ER HUR DET ÄN GÅR I FINALSERIEN!!!!

tisdag, mars 27, 2007

Linköping slog Färjestad i Karlstad igen!!!!

LINKÖPING, LINKÖPING,LINKÖPING,LINKÖPING
ojojoj vilken första period av Linköping den knäckte FBK:) LHC tog ledningen väldigt snabbt genom Tomas Vlasak. Sedan satte vi tvåan genom Johan Lindström. Underbart LHC underbart:D
Det sista som händer i första är att FBK fick straff men gissa vem som räddade den Rastislav Stana!:D

Andra Perioden
Mållös, men Stana storspelar :)

Tredje Perioden
FBK reducerar på en styrning:( Sedan så gör Jonsson självmål för FBK vilket innebär 3-1 för Linköping :) Innan 3-1 målet så var det FBK mot Stana, vem vann den kampen? Jo guldklimpen själv :) Så kommer det förlösande 4-1 målet av Nicklas Persson ;) snacka om att vara bäst när det gäller!!

Bara 1 seger till så är vi i final :)
Men jag tar inget för givet är bara så stolt över laget, för att ha legat näst sist i elitserien i slutet och jobbat sig uppåt så är det en bedrift att verkligen hota FBK.
Jag har satsat 4-2 i matcher för Linköping vem vet kan få rätt. Nu leder vi iaf med 3-1 i matcher, en seger till å det är FINAL!!!!!


Matchen får betyg 5.
en välspelad och fartfylld match, bara jag som var nervös haha.

måndag, mars 26, 2007

dark in my heart

varför denna bloggen?
har en svart klump i magen som fått mig att nästan gråta 5 ggr idag :/
Orkar inte med det.


Kill me.

I'm giving up.

Even the best one falls.

But I'm not the best, I can never coming back.

Sometimes, I just want to get away from here, but what makes me stay here is my lovely friends!!!

Sorry for my text but i must write here.

bye bye


Så var det en blogg igen

Rinnande Ögon.
Rinnande Näsa.
Ont i öronen.

Ont i halsen.
Ont i kropp och själ :(
Röster som säger en sak.
Men jag vill något annat.


Kommer få praktik men går inte dit förrän jag är frisk, men vem vet, jag kanske hinner bli frisk innan jag fått någon plats.
Tolka min blogg som ni vill men visst så positiv är den inte :/

jaja nu är det kvalishockey matchen på tv är södertälje- malmö, måste erkänna att jag håller på SSK :)

söndag, mars 25, 2007

Det blå tåget utklassade Färjestad i Cloetta Center.

Det blå tåget har spelat ut Färjestad:) Nu skall inte något stoppa Linköping.

Kvällens match i cloetta center i Linköping var en ren defilering av Östergöta laget. Självförtroendet efter matchen i karlstad lyste redan från första nedsläpp.

Ett fullstatt Cloetta Center i Linköping hjälpte hemmalaget till en riktig topp match i semi finalen i SM- slutspelet i ishockey. Linköping förra matchhälten visade framfötterna redan från början då han serverade Fredrik Emwall men denna missade. men 1-o kom till linköping i poweplay spel :) första perioden slutade 1-0 till linköping:)

I andra peroden var det full fart från början 2-0 kom an Johan Lindström i början av denna, sedan så satte även Mikko Louma 3-0 ´på ass utan Niklas Persson och fredrik Emwall. färjestad reducerade men en kort stund efter deras 3-1 mål satte Linköpings Mikael Håkansson 4-1.

Sista perioden var mera defilering för hemma laget. 5-1 och det sista målet i matchen satte förra matchens hjälte Niklas Persson.

I dag var det 8 500 som besökte cloetta center, snacka att få bra betalt för pengarna!:)
så nu är det bara för linköping att vinna 1 match till i karlstad så är vi i final tror på 4-2 i matcher till LINKÖPING.

fredag, mars 23, 2007

Niklas Persson Frälste Linköping och sänkte färjestad!

Resumè av matchen Färjestad- Linköping i Karlstad.

LCH- supporter som jag är var jag väldigt sur efter första perioden, du vi var kassa vilken oxå innebar att färjestad gick till vila med en 2-0 ledning.
Men där tar det roliga slut för färjestad denna gången :)

I 2: dra perioden så vart det mållöst och linköping jobbade sig in i matchen, deras lagkapten Mange Johansson hade massa lägen men hade inte siktet rätt inställt så hära långt i matchen, men det skulle komma mera Mange i slutet av tredje!

Hehe i 3:dje perioden så dominerade linköping men hade inte fått in något mål när det var 5 minuter kvar av matchen, jag var på väg att ge upp då stjärnan Thomas Vlasak gjorde 1-2 på ett skott som Hento borde tatt :) men Jag tackar och bugar :) 35 sekunder senare vinner vi puck igen den går till den innan olycklige Magnus Johansson som missat ett friläge, men det verkade inte fått honom att tappa självförtroendet, Han sköt in pucken, det var 2-2 :D Jag var helt överlycklig och saligt glad! Även Hento kan göra tavlor.

Matchen skulle ju avgöras och det fick bli i förlängning, det finns inte något värre än sudden, jag var så nervös, det var en lång förlängning men till slut så fick x leksingen Niklas Persson pucken för LHC=) Han gick in mot mål sköt först i stolpen men fångade upp sin egna retur och la in det förlösanade seger målet!!!

Jag flög upp ur förtöljen med ett gallskrik:) så fort det är framgång för klubben i mitt hjärta blir jag överlycklig!:) att Linköping vann idag betyder 1-1 i matcher eftersom att färjestad vann i cloetta center den första!!

Men nu så stoppar inget oss!!
INGET!!

Kram ett stolt Linköpings fans =)

torsdag, mars 22, 2007

ljuset kanske finns!!

Hej Hej
börjar må bättre nu efter 3 dagar i något kolsvart, men jag börjar se lite ljus igen. tacka gud för det annars hade jag inte klarat av plågan! men men.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingmöte med några andra!! Jag får från och med idag pengar i 3 månader!! Alltid något!! först sparkar ams på den som redan ligger, sedan så plåstrar dom om en igen!! Jag har fått praktik! men vart det är inte klart än men jag hoppas på Kristinedal igen i samma klass hehe.

Idag mår jag illa som en sate å har ont i magen annars skiner jag i kapp med solen från den klarblåa himlen!=)=);D

kram kram skumbanan!

onsdag, mars 21, 2007

har vart med i radio igen hehe

Jag fan, jag mejlade programmet igår för jag gillade ämnet.
Jag trodde inte att mitt mejl skulle vara med , men vad är det sista jag hör tror ni?? jo detta:

Hej Karlavagnen dagen i mitt liv var:
17 juli då jag var på taubespelen ute på ängön. Den dagen fick mig att vilja fortsätta att leva, jag fick det som jag behövde i livet 2 nya vänner som idag är något utöver det vanliga. OCKSÅ fick jag träffa och prata med min stora idol inom musiken. vilken lycka vilken glädje. utan den dagen vet jag inte hur det hade gått för mig.

inser nu att stjärnans namn skulle uppgets men jag vågade inte hehe :)
nej åter till studierna!!

kram kram

tisdag, mars 20, 2007

5 bra minnen i mitt liv :)

Först å främst förlåt för mina jävla blogg. Kan mycket väl förstå att ni inte vill vara vän med en som mig när jag bara klagar :/. Hatar att bara ställa till med en massa problem, för det är precis vad jag gör. Men jag tror gott om mina vänner. hoppas att jag kan det med. jaja skall skriva lite minnen som fått mitt liv att se lite ljus!!!:D

1.Studenten- Ja, gud, vilken dag, det var den bästa dagen jag upplevt skulle jag tro, vilka härliga vänner jag har och släktingar. Och mina föräldrar, vilken dag ni gjorde, en dag att minnas resten av livet iaf =)

2. Taubespelen- Haha låter kanske löjligt, men den dagen 17 juli ute på ängön fick mig att vilja fortsätta att leva, jag fick det som jag behövde i livet 2 nya vänner som idag är något utöver det vanliga. OCKSÅ fick jag träffa och prata med min stora idol Helen Sjöholm. vilken lycka vilken glädje.

3. få kontakt med Bella- Ja jag måste säga det att det var jättebra, jag är så glad att jag kunde finna en människa som jag kunde se mig själv i. Någon som tänker på samma sätt som mig. Jag lovar dig, lämnar du mig så finns det inget liv kvar.

4. Therese - Måste säga det, hade det inte vart för dig hade jag aldrig överlevt det är du som fått mig att våga kontakt med nya personer, du vet det redan men jag måste plocka fram det nu när det mörkt och dystert i mitt hjärta.

5. ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA!!!! NI HAR FÅTT MIG PÅ GOD VÄG ATT ÖVERLEVA MIN STÖRSTA KRIS!!!!

ÄLSKAR ER!!!!

Nattvandring

Låter säkert som något positivt i era öron att jag har börjat med nattvandringar, men det är inget positivt. jag tvingas till det för att jag inte kan komma till ro. Inget å skratta åt egentligen men jag är så trött på plågan, men som jag sagt innan även det kommer bäl bli bra tillslut, frågan är hur länge jag är beredd på att vänta och kämpa för en vändning ;/ Blääääää.....

Bättre än igår är det iaf.

kram

söndag, mars 18, 2007

Hemma igen efter en trevlig helg!!!

Hej hej!
jag är dö trött men glad:)
Jag har varit hos min älskade mormor i helgen, mamma sa att hon inte var så bra men hon är verkligen pigg för att vara i den åldern hon är.
Vad gjorde vi då? Ja innan jag åkte snackade jag med Bella, det var ju inte idag som vi hördes vännen. men när vi hörs är det alltid lika kul=)

jaja sedan så satte vi oss i bilen och far till mormor, det var en strålande dag, vi kom fram efter lite pauser, eftersom att jag är så åksjuk :/ hehe men men. första dagen så krattade jag och mamma mormors trädgården, jag älskar att vara hos henne, så härlig miljö och trivsamt. När vi var klara åt vi lax! jag som älskar den fisken. sedan så gick mamma och jag på promenad till kyrkogården och hälsade på morfar, min älskade morfar:) som jag saknar såååååååååååååååååå mycket!!

på kvällen så kollade vi på brottskod försvunnen en serie som jag verkligen älskar. lika spännande varje dag. hehe:)

söndag, trött som aset efter en vidrig natt med lite sömn.
men jag ringde till Kajsa å grattade på födelsedagen. hon blev jätteglad:)
sedan ringde jag till Therese å gratta henne, tyvärr kunde jag inte vara på plats vännen..
kom ihåg att jag kollade på skidskyttet med:) alltid kul :)
PÅ vägen hem från mormor var det pissväder.

Nu sitter jag och pratar med Bella igen :) Haha antingen pratar vi typ jämt eller så är det månader mellan samtalen haha!!

ha en bra dag!
kram

fredag, mars 16, 2007

Fredag

Hallå!
jag är lite sur på msn :/ Jag kommer ju inte in:/ attans men jag överlever.
Jag har nyss sett på så ska det låta. Linda Bengtzing är verkligen helt super och underbart bra:) Man är inte ensam om att tycka det i familjen heller :) Vi kanske skall bli en helen och linda familj :)

Jaja nu kollar jag på ishockey!!=) det blir en sjundje och avgörande i båda matcherna som är kvar. Heja Brynäs och Timrå!!! Ser helst att Linköping får möta Timrå i semi men är ganska säker på att det blir färjestad :/ Attans va:S

Yes! Leksand vann i kvalserien med UNDERBART!! snart är vi ikapp Södertälje:) vill inte har Södertälje i elitserien igen, det skall vara publiklag och leksand har en stor publik runt om i Sverige!!!! :)

Jaja skall åka bort i helgen!
ha en bra helg!!=)

Kram Kram=):D

torsdag, mars 15, 2007

dålig på att dölja sanningen

Okej Bella! Jag erkänner, du genomskådar mig väldigt bra, du är expert på att gräva fram den inre sanningen ifrån mig. Skulle man bara gå på min blogg så hade det nog vart bra. Då hade jag haft ett någorlunda bra liv. Men gör man som du så är sanningen någon helt annan. DEN DÅLDA SANNINGEN SOM JAG GÅR OCH BÄR PÅ.

Jag kan bara inte erkänna rakt ut hur mitt liv är, det är skitjobbigt, men som jag sagt ett x antal gånger nu så vill jag känna mig bra och ha ett glatt liv med. Det ser kanske ut så på ytan att jag har det med, jag måste dra på en mask när jag är ute bland folk, men vem jag är egentligen vet vara jag själv när jag tar av mig min mask.

Älskar alla i min närhet:) Och som sagt jag skäms över att sanningen inte kan komma ut, tror inte att det är någon som vet helt vad det är för helvete jag genomgår, skulle någon veta är det kanske Anna & Bella, men jag håller det mesta själv inombords.

Ha en bra dag!!!=)

onsdag, mars 14, 2007

Onsdag en bra dag?

Vart är normalt i ett liv som mitt?
Att plågas av mitt onormala och äckliga utseende?
Att le men på insidan gråta?
jaja nog om det orkar inte tänka på det.
Men hatar mitt liv, det är fan en enda stor ångest plåga, aldrig jag kan se mig i spegeln utan att vara nöjd, men med tiden så finner jag mig i att jag alltid kommer se ut som ett monster men en massa äckligt fett :(
jaja nog om det.
har vart på skolan idag, där är fan platsen jag är glad!!

kram kram

tisdag, mars 13, 2007

Iron Maiden

Haha gud ja, min polare körde deras turnebuss =)
Jag är inte så mycket för dom, men hälsningen jag fick av gruppen!!!
Yeeaahh Hehe alltid kul med kända autografer=)
Som hälsning till mig hade Iron maiden skrivit : toker you are a great fan...love maiden, hur mycket sanning det ligger idet, det vet jag däremot inte haha!!!

Nästa gäng han skulle fixa till mig var visst hammer fall..
Vad nu det är för några haha =)

det skall tilläggas att han inte har skickat mig dom än, men han skulle göra det när han hade fått ihop ett x antal hehe =) inte minst Linköping hehe:D

haha

kram från "hårdrocks fantasten"

måndag, mars 12, 2007

Härlig dag!

Men ja!!!=)
Ni hörde rätt :D
Idag har jag haft en av mina bästa dagar på väldigt länge =)
Vaknar sent men det är varmt och soligt ute, jag hinner precis in till Nya tider! Eftersom att min tv inte fungerade i morse så fick jag gå in till mamma och pappa och se på såpan :)

Den hinner nästan ta slut =) Jag viste ju att min egna strålande pärla skulle ringa, men jag hade inte väntat mig att du skulle ringa så tidigt hehe :) Men jag fick se klart mitt program sedan så pratade vi=) Och jag var på mitt bästa humör med:) Vi snackade om sommaren!!!=) Jag längtar till att få träffa dig vännen =)
När vi hade slutat prata så skulle jag gå till gården och fråga ifall dom tog emot sommarjobbare, men jag såg ingen där=) Men hade härligt sällskap i telefonen då med :) Emma ringde =). När jag kommit hem ringde jag till gården =) dom hade fått ansökningarna å skulle snart börja kolla igenom alla ansökningar=)
När jag var färdig med det, ringde det igen!! då var det NICLAS!!!=) vilken härlig känsla att få snacka med dig igen =) Vi måste bara ses snart igen vännen =) ser framemot den dagen väldigt mycket =) Säg något vi inte snackade om idag =)
Haha om ni tror att det var stop där så fel, kärevän ringde sedan å frågade om jag ville ses=) Jag blev överlycklig å sa ja!=) Vi var ute på promenad=) sedan så åkte vi te samhället å kollade runt lite =) sedan tog vi med oss pizza hem =) Mums=)
Sedan har vi mest bara snackat å haft trevligt=)
Linköpings match i cloetta center slutade med propaganda och utklassning säger bara patrik Blomdal!!! vilket LHC hjärta=) LHC vann matchen med 5-2 =) Vi är i semifinal!!!=) underbart LHC!!!!=)

Puss&Kram=)

söndag, mars 11, 2007

Ändrat min blogg :)

Hejsan!
Ja nu har jag gjort om min blogg på utseendet,

jag har även lagt in lite bilder på mig och mina vänner :)
Om ni inte vill ha en bild på er på nätet så säg till, jag tar bort den direkt:)
Tyvärr har jag ingen bild på alla mina vänner :/


Bella:) jag vet inte om du vill ha en bild på oss hör, vågar inte lägga ut någon på oss utan att fråga :) men var beredd på att jag kommer höra med dig!!!

Men slår vad om att dom vet om att dom är mina vänner med!!
Så vad tycker ni om utseendet på min sida nu??


Kram Kram

Tankar

Nej snart kastar jag in handuken.
Plåga plåga plåga plåga.
Denna ständiga plåga, och ångest.
Om man bara hade sett ett ljus.
Hade jag vart tyst som en mus.
Men när ljuset inte finns.
Känner jag ingen ork.
En ångest plåga, tar kol på en.
Jag är, ful, fet, äcklig.

jaja nog om skiten.......

Kajsa och Thessi fyller snart år!!!
Vad kan man fixa för kul till er?

lördag, mars 10, 2007

En svart text

Svart i mina annars lyckliga ögon
Svart i mitt hjärta
svart i min stjäl
Svarta tankar
Svarta dagar
denna mörka vardag tar kol på en,
att inte se ljuset komma är knäckande.
När man tyckte sig se ljuset
Så är det något som får en tillbaka ner till ruta ett igen.
Om jag viste vad problemet vart så skulle jag inte klaga.
Hade jag kunnat skulle jag ta tag i mitt liv igen.


Det finns saker som får en att bara vilja säga hejdå här och nu, inte minst alla måsten jag har på mina axlar, snälla förfan jag ber om lite förståelse, jag vill ta livet som det kommer bara. Jag klarar inte av att se framåt jag tvingar mig själv att ta dagarna som det kommer. Idag har det vart en bra dag, men nu sitter jag här igen och är på värsta och sorgsnaste humör som bara går att ha.

Jag har inte självmordstankar, Nej jag har inte det, det låter så men skall det fortsätta såhär så vet jag inte om jag vill vara ned längre.

Nej stunder som dessa vill man bara ha någon att gråta och lätta sitt hjärta för, någon som verkligen förstår min smärta, och som aldrig skulle göra mig illa genom att lämna mig.

Vart i helvete är min Anna och Niclas?? skulle kunna prata med folk runt om mig på närmare håll men jag vågar inte det.

I helvete att en skola kan påverka en så här mycket det trodde jag aldrig, jag som trodde att jag entligen lagt allt bakom mig:/ Men Nej fan fan fan fan fan fan.

Anna!
jag har ett löfte till dig, och det håller jag, kan inte svika dig, kan inte det, du betyder verkligen allt en vän kan göra. För evigt här för dig :) LOVAR! var bara tvungen å skriva av mig allt jävla hat.

fredag, mars 09, 2007

ge mig svar på frågan!!

Vad är vänskap???
ni som vet ge mig ett svar nu!!!

Ett kärt barn har många namn

Anna!!
Nu ¨skall du få något du gillar:D En glad blogg:)
Jag pratar med Niclas på msn nu, han sa att vi skall ses innan denna månaden är slut! *salig* du är en underbar vän:) skall bli så kul å ses igen ;)


men varför tar jag detta namn på en blogg? jo men det är ju så ett kärt barn har många namn å jag har många namn som jag är stolt över inte minst dom som Anna har tilldelat mig ;D
Jag blir så saligt glad:) snacka om att du vet hur man får en människa glad:) det bästa namnet jag fått under mina år i livet är:

Guldfynd
stjärna
toker
Solstråle


hehe har massa mera men att få höra att man är ett guldfynd och en solstråle gör en överlycklig!

kram kram

torsdag, mars 08, 2007

Ge mig vingar

Ge mig ett par skära vingar
Vingar som gör så att jag överlever hoppet.
Vingar som tar mig till det riktiga livet.
Vingar som kan bära mig vidare.
Vingar som gör så att jag kan flyga runt mina vänner.
vingar som kan ge mig ett lyckligt liv i det blå.
Vingar som tar mig från denna jord.

Klarar inte av det mera, Nej Nej Nej....

onsdag, mars 07, 2007

Lyckligt lottad men ändå inte lycklig

Nu är jag här igen, att jag skall klaga på mitt liv känns fel men det är fan en plåga att varje kväll gå till sängs. allt som oftast har jag ångest och mår förfärligt, men har valt att hålla tyst om det hela för vill inte att mina vänner skall veta hur det egentligen ligger till.
Säger jag att jag mår bra så är det inte så, men jag vill ju vara lika bra som alla andra och känna livslusten. Visst jag gör väl det på dagarna men på kvällarna är livet ett helvete, jag återupplever helvetet i skolan vilket är ett större helvete.
Det enda som får mig att överleva plågan är mina vänner, somliga <------ lär känna på sig när det är ett helvete i mitt huvud och jag lider av ångest. Kajsa vännen, du är sannerligen inte inne ofta på msn men jag börjar tro att du kommer in när jag som mest behöver få någon att prata med.
Att prata med dig känns lätt eftersom att du är grymt förståeende, och jag tycker verkligen att du är en härlig människa med en massa underbart att komma med till mig :) Just denna kvällen och natten behövde jag någon på msn. Tack vännen min tack! En sak Kajsa! du är en vän för livet!!!
Men jag kan inte sluta här, jag måste även tacka Anna igen för den helgen du tog med mig ut på, det finns inte alltså, skall man åka iväg med någon så är det med dig verkligen. Jag kan bara inte förstå hur underbar du var denna gången, du lät mig få träffa mina kompisar, kommer aldrig kunna tacka dig nog för det. Du visar bara att du är en vän för resten av mitt liv!
Tack vare att du tillät mig att få träffa dessa två personer så har jag fått ytterligare vänner som jag skall bevara på ett önt och fint sätt.
Har vart med Therese idag! Tack att du kommer till mig med jämna mellanrum, du hjälper mig mycket i min bearbetning!

Nej skall låta Kajsa få läsa denna bloggen nu ;)
varsegod Kajsa!;D och bara så du vet, det är du som fått mig att skriva en bra blogg;)





tisdag, mars 06, 2007

orkeslös och ingen kämpaglöd kvar...

Nej nu får det fan vara nog:/
Har knappt orkat mig upp ur sängen idag, det var en plåga att bara sätta sig upp.
Men jag var tvungen skulle ju till den dära jävla arbetsförmedlingen, men idag vart det bra där iaf:) Jag har fått höra att det finns chans att iaf få tillbaka praktik, men jag vet inte vart jag vill vara, saknar skolan jag var på enormt mycket men det skulle jag inte klara av eftersom att det nu bara är snack om 4-5 veckor.
Har ni hört det förut jag klagar men för er som stör er skit i att läsa förfan, vill ha min blogg i fred och kunna skriva ner mina känslor, som sagt idag är en av de värre dagarna. Kollade mig i spegeln idag ser ut som ett levande lik:/ bläää...
FUL och nej fyfan vill inte ens tänka på hur jag ser ut:'(

Jag är ledsen med. Orkar inte skriva om det här men Anna, du vet varför men skulle vara glad om det stannade mellan oss hehe :) tack att du finns och att du alltid finns för mig. kraften jag får av att leva är din och Thessis förtjänst just nu. Inget liv utan er:D

Jaja nog om denna fucking blogg, skall väl ut å springa så jag kan kolla mig i spegeln igen utan att få ångest, bläää. ibland önskar jag att ngn bara gjorde slut på min olycka och plåga. Snälla någon!!
KOM OCH TA MIG LÅNGT HÄRIFRÅN...


söndag, mars 04, 2007

Sthlms resan!



Hej Hej!
Så var man hemma igen efter en härlig helg i Sthlm :) Det blev verkligen så himla lyckat:) Skall berätta lite om min resa i kort het. Jag hoppas att Anna skriver mera hehe :)

Fredagen:
Jag var inte alls så himla pigg på att gå upp tidigt men klart jag gjorde det, detta var ju den stora dagen då jag skulle träffa Anna, Niclas och Anna H, dom två först nämda hade jag alrdig träffat innan men dom skulle möta upp mig på Centralen, men det skulle ju ta ett tag, åkte ju mjölis upp haha ;) Men Emma ringde och störde mig i 45 minuter, det tackar man för vännen :) Väl framme i Sthlm så sitter jag ju självklart längst bak på tåget med haha:) men efter ett tag så kommer Anna hehe å säger Hej, sedan så är det niclas tur :) så bra att dom kände igen mig båda två!:)

När vi hade funnit varandra väntade nästa utmaning för oss, vi skulle hitta spåret där min Anna skulle komma in på, hade det stått Linköping så hade det inte varit något problem alls men nej då, detta tåget skulle visst fortsätta till Uppsala, Gävle hehe:) Men även det gick bra:) När alla sagt hej till varandra var jag och Anna tvunga att gå med all våran packning till båten som vi skulle sova på. Anna går och pratar med Anna och jag går och pratar med Niclas, tur att man hade en gentleman med sig som kunde hjälpa mig att bära, jag var grinig för det var bara en massa trappor :) Haha, nu SKALL ni inte tro att ANNA var snäll mot sin kompis inte haha nej här blev man utskrattad men vad bjuder man inte sin bästa vän på ????:)

När vi gjort oss av med packningen i våran nytt drar vi fyra iväg ut på stan, vi drar till Östermalmshallarna och käkar gott och pratar, vi skulle säkert kunna sitta där än haha men vi fick gå för dom stängde :P Haha!:D När vi kom ut därifrån drog Anna och Niclas hemmåt! Jag och Anna drog till Båten och spelade 500 :P tro det eller ej men jag vann!!! ja ni hörde rätt JAG!!! Hehe sedan gjorde vi nog inte så mycket mera minns att jag mådde rikitgt illa fysisit hehe:) Men kan ju lova att det var cirkus på kvällen fråga Anna vetja ;)

Lördag:
Denna dagen skulle bli den bästa om man ser på aktiviteter, egentligen skulle jag vart med Bella men det blev inte så hon vart sjuk:( men skall inte klaga jag fick en HEL dag ensam med Niclas:) Och vilken jag sedan, Anna skulle åka till Västerås på teater. för att slippa vara ensam så löste vi det, jag bjöd med Niclas på teater, varför jag bjöd med just honom var för trevligt sällskap och för att han har jobbat med Helena Bergström!
Men vi hade ju en hel dag själva vi gjorde så mycket mer än bara teater:) Vi var ute och gick på djurgården där ute bjöd han mig på en middag mums var gott det var:) Sedan så fick vi ju gå innåt stan igen, vi gick inte speciellt fort vi hade så mycket att snacka om. Men påväg till teatern så kollade vi in en snabbis på NK men det fanns inte ngt där, så vi var på teatern tidigt, vi satt å plåtade lite hehe:) sedan började teatern vi skulle se " Linje Lusta" med helena bergström i. helena vart magsjuk men hon körde ändå. och ni som känner mig vet att jag är en känslig människa så jag satt å halv grät, det var en stark teater. Anna kommer in lagom till Andra akten. Teatern var verkligen helt underbar:)
När den var slut så skyndade vi oss till scen ingången, där fick vi stå ett tag men sedan kommer Samuel ut och en stund senare Helena. vi fick våra autografer, Helena Gav niclas en stor kram hon kände igen honom från hans insats i hennes film "se upp för dårarna". jag var jättestolt över Niclas:)
Sedan följde vi honom till hans tåg sedan skulle vi säga hejdå :/ Aldrig kul att ta farväl av en bra vän! Men jag var på mitt bästa humör!:D Sedan köpte jag å Anna lite pasta sallad som vi åt på båten, vi spelade ett prati 500 med, men vi var ganska trötta så vi la oss istället.
JAG ÄR SÅ NÖJD MED LÖRDAGEN!!
TACK NICLAS!!:D
Söndag:
trött och seg och illa mående. Hehe vi tog det mest lugnt vi satt å pratade en del jag och Anna, det var den enda dagen på denna resan då det bara var vi ;) Men det är underbart att ha dig som vän! Jag kan verkligen prata med dig vännen min :)
Jag hoppas att du som mig är lika glad och lycklig över helgen!:D Älskar när vi ses och hittar på saker vännen:)
Vi ses säkert i sommar igen vännen:D
Skall skicka ett stort tack till alla som gjorde denna helgen så bra för min del!:D
ps. tåget hem gick via Södertälje hehe men det stannade inte på södertälje syd utan någon löjlig hållplats innan :P och Tåget var i tid till gbg så jag hann med min buss, hade det inte åkt via södertälje hade det vart sent eftersom det hade hänt ngt precis när jag åkte tåg hehe :D
Kram en glad men dö trött karin



torsdag, mars 01, 2007

Det börjar lika helvete :/

Åååå vad ledsen jag blir, mådde hyfsat bra igår :)
Men idag, nej jag skall inte ens tänka på det, jag skall inte känna efter hur jag mår, det är nog bäst det iaf:(
Fan fan fan, idag blir det packa och sova tidigt tidigt, Mår vervärdigt dåligt.
Så här retande illa måeende, man vill inte spy men det är fan inte långt ifrån, ont i huvudet som fan, helvete:@
Allt detta har en kombination av att jag säkerligen kommer bli riktigt riktgt sjuk, men som sagt det får vänta.

Bella:) Det är lugnt, jag fattar om du inte kan komma om du är i detta skick, jag kasnke borde ligga kvar hemma men det går inte, är det rikitgt illa får jag ligga på rummet på lördagen, men om du kommer in vännen så kommer jag och möter dig.

Annars skall jag höra med en annan kompis.

ANNA: JAG KOMMER ATT ÅKA HUR SJUK JAG ÄN ÄR. MEN SOM JAG MÅR JUST NU KÄNNS DET MOTBJUDANDE TYVÄRR :/

kram kram

Niclas, Anna, Anna!

Jag är gladis!:D

Imorn skall jag träffa Anna!!:D

skall bli så underbart kul!;D

Men en annan Anna skall jag träffa med:D

NICLAS!!! JAg längtar!!
Sötare kille får man leta efter:D
Men det kommer inte ge några träffar :P

BELLA MÅSTE BLI FRISK HEHE:D

KRAM PÅ ER ALLA!!

ni kommer å förjylla en hel helg;)